שלושת מדרגות התזונה” על פי הקבלה והתורה – פירותנות, טבעונות, אכילת כל.
מאפיינים ביולוגיים, סביבתיים ובריאותיים של “שלושת מדרגות התזונה”.
הגדרת מושגים מדעיים חיוניים בהקשר הבריאותי של תזונה: מזון מזין, מזון בריא, מזון מזיק.
מידת ההתאמה התזונתית והבריאותית של שלושת מדרגות התזונה למין האנושי על פי המדע.
שגשוג בריאותי – מהו ואיך מגיעים אליו?
סיפורי מקרה קליניים של ריפוי מחלות כרוניות בעזרת תזונה כמו מחלות לב וסוכרת.
השפעת הקשר בינינו לבין בעלי חיים על התזונה שלנו ושלהם.
אורח חיים בריא ולא דיאטה בת חלוף – התוויית שינוי והתקדמות לבריאות תזונתית המותאמת לנו.
עצות מעשיות בשינויי הרגלי תזונה ואכילת תפריט מזין ובריא.
היכרות עם אורח חיים פירותנאי (תזונת פירות וירקות) בארץ ובעולם.
שלושה מפגשים בנושא תזונה ואקולוגיה לאור התורה והמדע, כולל הרצאות ופעילות בשטח החווה